«Ослик Марії» – зворушлива різдвяна історія шведської письменниці Ґунгільд Селін

Oslyk Marii«Ослик Марії» – нова дитяча книжка від видавництва «Братське» до зимових свят. Вона створює неповторну атмосферу Різдва для дітей і дорослих та нагадує про справжній зміст цього свята.

Головний герой історії, маленький ослик, найбільший упертюх і нечупара в Назареті. На нього годі дивитися без сліз. А скільки прикрощів він завдав своєму господареві! Та одного дня віслючок зустрічає дивовижну молоду жінку на ім’я Марія. Її доброта й турбота створили з віслючком справжнє диво. Але найбільше Диво ще тільки чекає на героїв і читачів цієї книжки.

Подорожуючи зі Святою родиною із Назарета до Вифлеєма, ослик зустрічає різних людей, стає свідком незвичайних подій та не раз рятує Марію, Йосипа й майбутнє Немовлятко. Він не тільки змінюється сам, але й стає свідком інших великих змін. А вони стаються з усіма, коло торкнулося сяйво різдвяної зірки.

Зворушлива різдвяна історія шведської письменниці Ґунгільд Селін завоювала серця читачів у багатьох країнах світу. Книжку підготували в популярному форматі адвент-календаря з ілюстраціями Юлії Овчаренко. Класична святочна історія виходить друком українською мовою вперше, у вишуканому перекладі Галини Кирпи.

 

 

ЗАМОВИТИ:

098-435-53-10,

095-010-35-46

agape.kyiv@gmail.com