Шість книжок до свята Миколая (частина перша – вік 2-6 років)

Наближається свято Миколая, а за ним Новий рік і Різдво ✳ 🎄 🔔. Час вмикати різдвяне радіо, ліпити ялинкові прикраси із солоного тіста і, звісно, читати особливі “зимові” книжки про улюблені свята. Пропонуємо до вашої уваги шість дитячих книжок нашого видавництва, які добре читати, коли чекаєш снігу.

Вік 2-6 років

Вздульська В. Подорож листа. Історія до свята Миколая. / A Letter’s Journey. A Story for St. Nicholas Day. / Худож. Даша Ракова. — К.: Братське, 2016. — 24 с.: іл. – (Серія «Крок уперед: книжки-білінгви»).

 

Подорож листа

“Подорож листа” (В. Вздульської і Д. Ракової) – це історія заповітного бажання однієї маленької дівчинки, про яке вона написала до Святого Миколая. Лист страшенно переймається важливістю своєї місії, бо хоче, щоб непросте бажання дівчинки обов’язково здійснилося. Але перш ніж це станеться, йому доведеться пережити багато випробувань і пройти довгий шлях… Цього року святкова книжка-картинка видана двома мовами (у перекладі О. Лущевської та М. Найдана)  у серії “Крок уперед: книжки-білінгви”.

16-17

Гостинці з Ялинового лісу: казка-розмальовка до свята Миколая із завданнями й англійськими словами. / Худож. К. Степаніщева. – К.: Братське, 2016. – 16 с.: іл. 

 

Gostyntsi_obklad

 

Це не просто розмальовка. Це казка про помічників святого Миколая із Ялинового лісу (бобра, ведмедя, ховрахів, зайців та інших звірят). Це простий кулінарний рецепт медово-імбирного печива, за яким можна спекти смакоту разом із дітьми. Це цікаві завдання (порахувати, домалювати, знайти). Це також жменя англійської лексики, яку можна вивчити батькам і дітям. Одне слово, дуже поліфункціональна книжка :). Малювала цю смачну красу Катерина Степаніщева, вигадували завдання всією редакцією, а рецепт люб’язно підготувала кулінарна блогерка Лана Світанкова.

3

 

Мої перші молитви. / Упор. Ю. Березенко; худож. С. Балух. – К.: Братське, 2016. – 32 с.: іл

Мої перші молитви

У цій книжці немає про святого Миколая і про Різдво, це не святочна книжка, але в ній є багато невимушених щирих дитячих розмов із Богом. Із цією книжкою дитина дякує Богові за батьків, велосипед і річку, впізнає Творця у крихітній мурашці, квітці й хмаринці, просить за бабусю і бешкетного кота Мурчика. Чудові тексти доповнюють ніжні акварелі Світлани Балух.

28-29

 

У наступній публікації ми запропонуємо книжки-“миколайчики” для дітей 6-9 років.

Нагадуємо, що до 21 листопада можна замовити “Гостинці з Ялинового лісу” зі знижкою 30%  за ціною 21 грн. Замовити можна ТУТ.

Або за телефонами:
098-435-53-10
095-010-35-46

E-mail:
agape.kyiv@gmail.com