У видавництві «Братське» вийшла друком нова святочна книжка для дітей – «Медяник для Миколая»

«Можу вам похвалитися: мене Святий Миколай ніколи не забуває. Напевно, й цього року прийде.
Я завжди готуюся з ним зустрітися, та весь час ловлю облизня. Він дуже проворний. Бувало,
коли відчиняються вхідні двері, я нашорошую вуха й слухаю, як хтось заходить у хату.
Хто ж, як не Святий Миколай?»

(із оповідання Галини Кирпи «Що придумає для мене Святий Миколай?»)

 
Кожен із нас — і малий, і великий — щороку потай мріє зустріти Святого Миколая або принаймні знайти під подушкою омріяний подарунок від нього.

Та часом святий потребує допомоги від нас! Адже йому так важко за одну ніч встигнути до всіх-всіх: і до мами з татом, і до хорошої Наталочки, і до вередливої Катрусі. Герої цих історій — сміливі і щирі серцем. Вони готові допомагати Святому Миколаєві і боротися із несправедливістю, хоч не завжди за це отримують винагороду…

Написали святочну збірку Галина Кирпа, Оксана Лущевська, Валентина Вздульська, Володимир Чернишенко, Наталка Малетич, Галина Манів і Надія Кметюк.

Книжка розрахована на дошкільний та молодший шкільний вік (4-9 років). Вона оздоблена надзвичайно теплими і добрими малюнками відомої художниці Мар’яни Качмар (Фляк).

Медяник для Миколая. (Для дошкільного і молодшого шкільного віку.) / Упор. Ю. Березенко; худож. М. Качмар. — К.: «Братське», 2013. – 32 с.

Ціна одного примірника – 18 грн. Для гуртових закупівель діє знижка – 15%!

Щоб замовити книжки, взяти примірник для рецензії, домовитися про презентацію, будь ласка, телефонуйте за номерами 098-435-53-10, 095-010-35-45(46) або пишіть на скриньку: agape.kyiv@gmail.com