Книжка найголовніших слів

Молитва – це час самозаглиблення, внутрішньої тиші й концентрації на небесному світі, який чекає у кожному серці. Дитяча молитва – це перший контакт із цим таємничим, урочистим світом. І як же важливо, щоб він був не примусовим, а цікавим!

molytovnyk_obklad_preview

Молитовник для дітей від видавництва «Братське» покликаний допомогти і батькам, і дитині зробити час найперших розмов із Богом якомога радіснішим.

Пресвята Трійця

По-перше, книжку просто приємно взяти в руки: тверда палітурка, крейдяний папір.

По-друге – неповторні ілюстрації художниці й іконописця Мар’яни Качмар (Фляк). Написані у старовинній техніці темпери, вони роблять той, здавалося б, такий далекий світ небесних сил дуже близьким і затишним.

І найголовніше – у книжці зібрано найперші та найважливіші християнські молитви рідною мовою. Наприкінці є й пом’яник, де можна записати імена близьких, за яких дитина молиться.

Відкривається молитовник епіграфом із Євангелія від Матвія: «Тоді привели до Нього дітей, щоб Він поклав на них руки і помолився; учні ж не дозволяли їм. Але Ісус сказав: пустіть і не забороняйте їм приходити до Мене, бо таких є Царство Небесне». Отаких, які промовляють свої перші молитви.

Марія Литвин